Succes verhalen

Welkom op ons forum. Houdt het netjes en let erop dat iedereen kan lezen wat er op het forum geplaatst wordt.

[comment comment_file =”/comments.php”]

Neem contact met ons op

3 Comments on “Succes verhalen”

 1. admin

  Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen, ik ben Rita Derks, getrouwd, geen kinderen en woon inVeldhoven. Ik ben in contact gekomen met de slankklup in Oostelbeers, ik ben toen in een 9 maanden 21 kilo afgevallen. Ik kon goed op gewicht blijven en ben toen enkele jaren niet meer gegaan. Tot ik 7 jaar geleden gestopt ben met roken, ik was 12 kilo aangekomen. Deze ben ik met behulp van Carin, onze klupleidster, in korte tijd ook weer afgevallen op vier kilo na. Ik woog toen ongeveer 60 kilo bij een lengte van 1 meter 63. Ook dit gewicht was goed voltehouden, totdat we ons huis in Oostelbeers verkochten en een groot appartement in Tilburg kochten. Ik was er doodongelukkig en begon steeds meer te eten, maar van ellende viel ik steeds meer af. We hebben dit na 3maanden weer te koop gezet en zijn een half jaar bij mijn moeder ingetrokken. Erg gezellig, lekker eten en ik kwam weer tot rust, je raad het al de kilo’s vlogen er aan. Daarna hebben we in Veldhoven een huis gekocht waar ik het erg naar mijn zin heb. Lekker ieder weekend gebak, kaasje en worstje s ávonds ik ben in een jaar tijd 15 kilo zwaarder geworden en woog 75 kilo. Toen ik in de winkel stond en broekmaat 48 bleek te hebben was ik er helemaal klaar mee. Ik heb me weer gemeld bij Carin en heb een streef gewicht van 60 kilo door gegeven. De eerste 4 weken was ik al 5 kilo kwijt, ik sliep weer zonder dat ik mijn man s ’nachts wakker hield met mijn gesnurk, en ging me steeds beter voelen. We zijn in augustus en september nog op vakantie gegaan en heb daar ook goed opgelet. Op 24 november was ik 15 kilo kwijt dus op mijn streefgewicht YES dat voelt goed. Na 4 weken ben ik meer gaan eten omdat ik nog steeds afviel. IK ben in totaal 19 kilo kwijt en weeg 56 kilo. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik best eens uit de band mag springen, als ik daarna maar zo snel mogelijk weer het alledaagse eetpatroon oppak. En gelukkig gaat dit me goed af. Wat ik nog wel wil vertellen is dat het heel belangrijk is om je precies aan de menulijsten te houden je krijgt dan alles wat je nodig hebt binnen en je valt het snelste af. Ik persoonlijk vind het makkelijker om een half jaar op een houtje te bijten en dan op het streefgewicht te zitten, dan kom je het eerste in een ander eetpatroon en ben ook sneller “klaar”, dit is natuurlijk niet het goede woord omdat we allemaal weten dat we “ levenslang” hebben. Ik zal mijn hele leven keuze’s moeten maken en dat zal de ene keer makkelijker gaan dan de andere keer, maar ik ben van plan om regelmatig naar de klupmeetings te blijven gaan omdat ik tot de conclusie ben gekomen dat je het alleen niet lukt. Maar samen met de tips van Carin en mijn mede clubleden heb ik nu wel het gevoel dat ik het weer zelf in de hand heb. Ik wil iedereen heel veel succes wensen met het afvallen en op gewicht blijven, geef de moed niet op. De aanhouder wint.

 2. admin

  Hier volgt de successtory van Hanneke, een doorzetter uit de groep van Oostelbeers:
  Ik ben Hanneke. Ik ben een echte lekkerbek. Vooral hartige dingen en een wijntje. Dat kon je ook wel aan mijn gewicht zien. Ik was daar echt niet blij mee.
  Toen hoorde ik van iemand, dat ze goed was afgevallen op de Slank-klup in Oostelbeers. Dat wilde ik ook en ben lid geworden. Ik behaalde mijn streefgewicht. Ik was 18,5 kg afgevallen.
  Ik ben nog steeds lid. Voor mij is het fijn om een stok achter de deur te hebben, zodat ik niet weer in mijn oude gewoontes terugval. Als ik na de feestdagen of na de vakantie wat aangekomen ben, kan ik dit meteen weer rechtzetten.
  Het blijft moeilijk, want ik vind nog steeds alles lekker, maar ik heb wel geleerd keuzes te maken. Zo weet ik nu bijv. dat ik echt van de wijntjes af moet blijven, want ik kom er gegarandeerd van aan.
  De 18,5kg is er nog steeds af. Ik voel me prettig en ben ook trots op mezelf. Ik kan nu leukere kleding kopen en durf weer een jurkje aan.
  Voor mijn kids wil ik ook een goed voorbeeld zijn, door bewuste keuzes te maken, en die ook over te brengen op mijn kinderen, hoop ik dat zij dit ook leren voor de toekomst.
  Want ondanks dat je aanleg hebt om zwaarder te worden, heb je het zelf in de hand. Dat is wat ik geleerd heb!
  Groeten van Hanneke en iedereen succes gewenst

 3. admin

  Van maat 48 naar maat 38!

  Hoi, Ik ben Lonneke
  Gelukkig getrouwd met Rob en moeder van drie kinderen. Rick 8 en Robin 7 en Kevin van 4. Tijdens de zwangerschappen ben ik in totaal 30 kilo aangekomen en die zijn er nooit afgegaan. Misschien ook mijn eigen schuld omdat ik voor dat ik ging lijnen bijna niks at, maar wel veel verkeerde dingen tussen door nam. Ik voelde me ook echt niet fit en naar mijn idee kon ik ook nooit leuke kleren dragen (mt 48). Ik wilde er al een paar jaar een aantal kilo’s af, maar ik wist niet hoe. Tot dat de buurvrouw zei dat ze bij de Slank-Klup voor afslanken zat en dat het heel fijn was omdat je dan een stok achter de deur had. En heel veel lotgenootjes zaten met het zelfde probleem. Ik heb het telefoonnummer van Carin gekregen en meteen gebeld : ik kon bij de groep in augustus, de 14de om precies te zijn. We zouden dan met de verbouwing bezig zijn…er ging wel door mijn hoofd of het zou lukken, verbouwen en lijnen tegelijk. De eerste week al meteen 3 kilo eraf…ik dacht nou als het zo door blijft gaan vind ik het allemaal prima…. De eerste paar dagen vond ik het wel moeilijk om ’s morgens te eten voorheen deed ik dat niet, ik at ik pas ’s middags en ook maar twee boterhammen en dat was het….en dan s’avonds weer ( ook veel te weinig). Ik heb de eerste week gedacht pffff moet ik dat allemaal opeten…daar val je toch niet van af…..jawel hoor.
  Ik heb het heel goed vol kunnen houden ondanks het drukke leventje van drie kinderen en het huishouden en mijn baan.
  Ik ben nu inmiddels 25 kilo afgevallen. Ik vind het heel knap van mij zelf ik had nooit gedacht dat ik het vol zou houden maar het is me gelukt… Ik wil er nog ongeveer 5 kilo vanaf en dan zit ik op mijn streefgewicht. Ik weet zeker dat het me gaat lukken. De verbouwing is inmiddels bijna af en zoals je kunt lezen gaat dat heel goed samen.
  Ben nu dus van mt 48 naar mt 38 gegaan…. Moest dus een heel nieuwe garderobe aanschaffen maar dat vond ik natuurlijk niet erg… dat snappen jullie wel. Ik voel me nu ook veel fitter en lekkerder in mijn vel…..daar gaat het dus om. Heb ook heel veel steun aan de andere gehad en nog steeds.
  Veel succes groetjes van lonneke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *