Afslanken by mail

home-welkomWaarom afslanken by mail?

Is er geen Slank – Klup bijeenkomst bij u in de buurt? Maak dan gebruik van Slank-Klup “afslanken by mail”.
Zo kunt u eenvoudig vanuit huis het afslankprogramma van Slank-Klup volgen.
Onze theorie is dat afslanken meer is dan alleen maar minder gaan wegen. Het betekent óók jezelf bewust worden van wat je eet en waarom. Onze methode is er niet op gericht om zo snel mogelijk af te vallen in korte tijd, maar meer op het aanleren van een gezonde leefwijze.

Hoe werkt Afslanken by mail ?

Een abonnement voor afslanken by mail duurt 10 weken. Via de mail ontvangt u wekelijks op vrijdag, een nieuw weekmenu met tip. Met dit menu en de basishandleiding is het eenvoudig het programma van Slank-Klup Benelux te volgen.
Met behulp van het menu en de wekelijkse tips kunt u aan de slag om uw voedingspatroon blijvend te veranderen en uw eetgewoonten aan te pakken.

Wat wordt er van u verwacht?

U mailt wekelijks, op een vaste dag, uw gewichtsverlies en een weekverslag hoe het u is vergaan. Hierin kunt u de positieve maar ook de minder positieve ervaringen opschrijven. Waar u tegenaan liep in de afgelopen week en wat juist heel goed ging.

Wat moet u doen om in te schrijven?

Als u wilt afslanken via e-mail meldt u zich aan door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Daarmee is uw inschrijving bindend.
Zodra het bedrag van € 74 is overgemaakt naar NL52ABNA0605770735 ontvangt u de Slank-Klup handleiding met welkomstbrief en uitleg, een weeg controle kaartje waarop u uw gewicht kan bijhouden en de eerste tip betrouwbaar wegen.

Voor u van start gaat kunt u eerst een proefmenu aanvragen. Stuur daarvoor een e-mail naar info@slank-klup.nl o.v.v. proefmenu.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Adres(verplicht)

Telefoon nummer(verplicht)

Geslacht (verplicht)

Uw bericht


Neem contact met ons op